За Групата

- Членове
- История
- Галерия
- Официален Сайт

















Made by Azzour


Добре дошли в един от малкото БГ инфо сайтове за феноменалната група NightWish.



(Все още сайта не е пълен, и някои Информации са все още на английски език, за което се извинявам, но това ще бъде оправено в най-скоро време.)



Дискография

The Carpenter
(1997) SINGLE


Angels Fall
First (1997)


Sacrament Of
Wilderness (1998) SINGLE


Oceanborn (1998)

Sleeping Sun
(1999) SINGLE


Walking In The
Air (1999) SINGLE


Wishmaster (2000)

Deep Silent Complete
(2000) SINGLE


From Wishes To
Eternity DVD (2001)


Over The Hills
And Far Away
(2001) SINGLE


Century Child
(2002)


Ever Dream (2002) SINGLE

Bless The Child
(2002) SINGLE


End Of Innocence
DVD (2003)


Once (2002)

Nemo Single (2004)